Content Image

Content Image

Visul de azi, maine devine realitate. Avem grija sa fim pe gustul tuturor datorita viziunii arhitectilor cu care colaboram si care prin programele de modelare 3D pot face ca orice client sa isi dea seama cu usurinta cum va arata viitoarea cladire prin randari fotorealiste, inclusiv prezentari video pentru orice tip de cladiri.

CONSTRUELO va ofera servicii complete de:

PROIECTARE

  1. PROIECTE CASE
  2. PROIECTE LOCUINTE COLECTIVE
  3. PROIECTE SPATII COMERCIALE
  4. PROIECTE CLADIRI DE BIROURI
  5. PROIECTE CLADIRI INDUSTRIALE
  6. PROIECTE CLADIRI AGRICOLE.

DOCUMENTATII DE PREZENTARE 3D
Animatii, Imagini 3D, Cataloage de prezentare.

STUDII DE URBANISM
Urbanismul şi amenajarea teritoriului determină exploatarea eficientă a terenurilor, în vederea dezvoltării armonioase a așezărilor umane, în funcție de factorii de mediu, geografici și importanța economică.
CONSTRUELO oferă beneficiarilor toate tipurile de studii de amenajare a teritoriului şi de urbanism, pentru încadrarea construcției în parametri legislativi în vigoare.

CONSULTANTA
Oferim consultanta cu privire la majoritatea problemelor ce tin de proiectarea investitiilor imobiliare, dintre care enumeram:

  1. Consultanta in alegerea unui teren sau a unei constructii vechi. Orice teren are o serie de conditionari/restrictii de construire.
  2. Consultanta cu privire la viabilitatea unei investitii - Studiu de fezabilitate.
  3. Consultanta cu privire la sisteme constructive, materiale de constructii.

DOCUMENTATIi DE AVIZARE SI AUTORIZARE
CONSTRUELO, in calitate de proiectant general, se ocupa de toate documentatiIle necesare ce stau in sarcina sa (sau cele pe care le poate efectua in numele dvs. pentru a va lasa timp liber la dispozitie) asa incit sa se obtina avizele si acordurile solicitate prin Certificatul de Urbanism, din partea autoritatilor competente. Tot CONSTRUELO, prin colaboratorii sai se ocupa de depunerea, urmarirea si ridicarea acestor avize si acorduri de la autoritatile emitente.